Det er blandt andet disse spidse genstande, der er farlige for renovationsmedarbejderne på Bornholm. Foto: Fugato.

Opråb til turister: Dette må I ikke smide i affaldssækken!

På Bornholm kommer skraldemændene til skade, fordi blandt andet turister kommer skarpe genstande i affaldssækken. Og det må man ikke.

Tænk over hvad du kommer i affaldssækkene på Bornholm.

Sådan lyder opfordringen fra Fugato A/S, der står for at indsamle affaldet på Bornholm.

Som du kan se på billedet, så kommer blandt andet turisterne skarpe genstande og glasskår i affaldssækkene, og det kan altså være til fare for renovationsmedarbejderne, når de tager fat i sækkene.

Snitsår krævede seks sting

Det er især et problem i sommerhusområderne, hvor skraldemændene kommer til skade, når de passer deres arbejde.

– Der bliver proppet alt muligt mærkeligt i sækkene på Bornholm. Det er renovationsmedarbejderne ikke super glade for. I mandags fik vi et snitsår mere. Snittet krævede 6 sting og en længere sygemelding, fordi der gik infektion i såret, oplyser Fugato A/S på deres Facebookside.

Fire snitsår på to uger

– Så vi er nu oppe på fire snitsår, der krævede sting på lidt over to uger.De fleste af skaderne sker ved sommerhuse, hvor gæsterne propper alt muligt mærkeligt i sækkene. Men knust glas og grillspyd det er bare ikke fedt.

– Slet ikke når de skal hives ud af benene på hårdtarbejdende renovationsmedarbejdere, der efterfølgende skal være sygemeldt, lyder det fra firmaet.

Derfor er opfordringen, at man selvfølgelig undlader at komme spidse og skarpe genstande i affaldssækkene på Bornholm.

Holger Rørby Madsen

Jeg er vild med Bornholm og har ferielejlighed i Gudhjem. Kommer ofte på solskinsøen, og elsker alle de fantastiske steder på øen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *